Skapa bevakning Få tillgång till första- och andrahandskontrakt i realtid.

Få tillgång till massvis med lediga bostäder i Stockholm i realtid!

Så fort du registrerat och aktiverat din lägenhetsbevakning kommer du i realtid en förstahands lägenhet blir ledig få mail eller sms om detta. Då det oftast gäller att vara bland de första som söker en lägenhet då den blir ledig får du nu ett stort försprång till alla de hundratals lediga lägenheter med förstahandskontrakt som annonseras regelbundet varje månad.

Som bonus får du dessutom ett stort register med fastighetsägare och bostadsbolag med egna bostadsköer som oftast har mycket kortare kötid än Stockholms bostadskö. Dessa kan du anmäla dig till direkt på respektive bostadsbolags hemsida eller föranmäla intresse på kommande uthyrningar.

Ytterligare kommer du också få tillgång till lägenhet med andrahandskontrakt, för dig som är intresserad av detta. Missa nu inte chansen att redan idag hitta en ny bostad. Registrera dig enkelt och börja få lediga lägenheter direkt till din mail eller sms.

När du beställer tjänsten från Hyradirekt får du regelbunden och daglig information om lediga lägenheter med förstahandskontrakt från fastighetsägare i Stockholm direkt till din mail eller via sms. På så sätt kommer du inte framöver missa någon lägenhet med förstahandskontrakt som regelbundet kommer ut på bostadsmarknaden. Tjänsten kostar 199 kr/månad och fungerar som ett abonnemang som kan att avsluta när som helst utan bindningstid. Tjänsten innefattar lagstadgad ångerrätt.

  • Lediga förstahandskontrakt i realtid!
  • Lediga andrahandskontrakt i realtid!
  • Personlig bostadsbevakning!
  • Notifikationer via e-post eller sms!
  • Tillgång till vårt fastighetsregister!

E-post

Erbjudande

Villkoren godkänns vid registrering